wrapr.nl

Wrap


Wrappen:
Houdt in dat wij uw voertuig geheel of gedeeltelijk voorzien van folie in één of meerdere foliekleuren. Wij gebruiken hiervoor standaard oa. 3M, Arlon of Hexis wrap folies die door en door gekleurd zijn.

Waarom Wrappen:
Natuurlijk omdat u wilt dat uw voertuig er schitterend en exclusief uitziet. U zult gegarandeerd bekijks en aandacht krijgen en u beschermt
uw auto tegelijk. Als de folie later verwijdert wordt, komt er gewoon een glanzend krasvrij voertuig onder vandaan alsof de tijd stil heeft gestaan waardoor de auto een veel hogere rest waarde heeft. Onze hoogwaardige folies beschermen de lak tegen krassen en zonlicht!

Het is dus verstandig om uw nieuwe voertuig direct bij de dealer vandaan bij ons te laten Wrappen.

Voor wie:
Bent u op zoek naar de goedkoopste carwrapper van Nederland? Zoek dan even verder!!!
Bent u op zoek naar een carwrapper die aandacht voor detail heeft en wel de tijd en moeite neemt om het gewoon goed te doen met een hoog afwerkings niveau dan moet u bij ons zijn!
Wij hebben door jaren lange ervaring ons gespecialiseerd in het hoog kwaliteit carwrappen en daar door een goede naam opgebouwd die wij niet te grabbel zullen gooien aan een snelle klus met goedkope zelf geimporteerde folie uit Azie of het Oostblok.De Folie:

Wij gebruiken alleen stevige hoogwaardige merk folies die specifiek voor het wrappen ontwikkeld en geproduceerd worden en door in Nederland vertegenwoordigde bedrijven worden verkocht die ook direct de garantie afhandelen.

Wij Wrappen alle voertuigen en merken:
Motor, brommer, scooter, auto, busje, aanhanger, caravan, camper, boot, vrachtwagen...... enz, enz, enz. Eigenlijk alles met een glad oppervlak of glad glooiend oppervlak.

Klik links in de lijst op " kleuren en structuren " voor een greep uit ons assortiment folies.
Wij laten u graag nog meer stalen zien. Bel altijd even voor een afspraak.Kijk eens in ons gastenboek voor reacties van andere klanten

Meld je aan voor onze nieuwsbrief